Отново набираме членове за екипа на форума - модератори.
Работата на модератора се състои в това да следи за спазване на правилата на форума. Позицията не е платена, поне в смисъла който всички влагат в тази фраза.
Правилата на форума са само конкретизирани случаи на моралните норми, които определят държанието ни в публичното пространство - било то физическо или виртуално.
От модераторите се очаква максимално да се придържат към тези правила като потребители на форума и да следят, редактират и предупреждават чрез официалните инструменти на форума за нарушения в гореспоменатите норми.
Това е най-общо казано, а по-конкретно ми трябват хора с достатъчно свободно време, без значение денем или нощем, които имат желание да модерират разделите за войните.
Хората с одобрени кандидатури ще получат от мен лично съобщение с дата и час на интервю, което ще проведем и ще бъде моят критерий за приемането ви в екипа. Поради тези изисквания надявам се да ми пишат предимно хора, които разбират текущите правила за водене на войни и имат достатъчно време и желание да се занимават с това.
На някои сигурно им е направило впечатление, че няколко пъти използвам израза достатъчно време и се питат колко е то. Принципно няма минимум, но е желателно да имате възможност да влизате около 3-4 пъти дневно и да отделяте общо около 3 часа за модериране. Разбира се ако работите бързо времето не е ограничение за вас, но е силно желателно да влизате по няколко пъти на ден, за да може да се покрият различни часови зони и потребителите да имат по-свободен достъп до вашето желание.
Съдържанието на кандидатурата е променено малко затова ще помоля хора, които преди са пускали кандидатури и желаят отново да пуснат да го направят с новия формуляр. Копирам го и в това мнение.
В молбата си трябва да ни представите следната информация:
1. Как се казвате и псевдонима ви във форума и играта ?
2. Дата на Pаждане и Възраст - задължително над 18 години ?
3. Учите и/или работите ли ?
4. Какъв опит имате като модератор ? (ако имате)
5. Малко информация за вас - например хоби, как минава един ваш ден, имате ли свободно време, за да четете форума ?
6. Защо искате да станете Board Moderator ?
7. Кои раздел(и) искате да модерирате ?
8. Защо, според вас, трябва да бъдете избран/а за Board Moderator ?
Моля изпращайте кандидатурите си до мен чрез лично съобщение.